Fanshop
Fanshop

Nog plaatsen beschikbaar voor kidspersconferentie

Voor de kidspersconferentie van aanstaande maandag met Jerson Cabral, Diego Biseswar en assistent-trainer Giovanni van Bronckhorst zijn nog meerdere plaatsen beschikbaar. Meld je dus direct aan via kidspersconferentie@kameraadjes.nl en verzeker je hiermee van een plek tijdens de persbijeenkomst in De Kuip speciaal voor jonge Feyenoord-supporters.
De kidspersconferentie op de maandag van de herfstvakantie begint om 13.00 uur. De aanwezigheid van Cabral, Biseswar en Van Bronckhorst is onder voorbehoud. Bij verhindering zal er uiteraard een andere Feyenoorder aanschuiven om zich aan de tand te laten voelen door de jonge Feyenoord-supporters!

Het aantal plaatsen in de Fred Blankemeijerzaal, de officiƫle persruimte van De Kuip, is beperkt, waardoor aanmelding vooraf noodzakelijk is. Aanmelding geschiedt via kidspersconferentie@kameraadjes.nl, onder vermelding van naam, geboortedatum, adres, e-mailadres, telefoonnummer en indien lid het lidmaatschapsnummer van Kameraadjes.

Na aanmelding krijgen jonge Feyenoord-supporters per e-mail een persoonlijke uitnodiging, zolang er nog plaatsen beschikbaar zijn bij de kidspersconferentie. Kijk voor meer informatie over Feyenoords officiƫle Juniorclub op www.kameraadjes.nl.