Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Zondag wegwerkzaamheden in Rotterdam

Aanstaande zondag, als de thuiswedstrijd tussen Feyenoord en VVV-Venlo op het programma staat, zijn er wegwerkzaamheden bij het Wilhelminaplein (tussen Erasmusbrug en Spoorhavenbrug) en de kruising Laan op Zuid - 2e Rosestraat. De werkzaamheden op het Wilhelminaplein zijn op 10 oktober gestart en zijn naar verwachting op 13 november afgerond. Op Laan op Zuid -2e Rosestraat (start 15 oktober) is men eerder klaar, 23 oktober.
Werkzaamheden in weekenden
In de weekenden van 15/16, 22/23 en 29/30 oktober freest en asfalteert Gemeentewerken het Wilhelminaplein en brengt nieuwe belijning aan. In de weekenden wordt er ook ’s nachts gewerkt. Afsluiting van een groot deel van het Wilhelminaplein is in bovengenoemde weekenden noodzakelijk. De Wilhelminapier blijft wel bereikbaar voor in- en uitgaand verkeer. In de weekenden van 15/16 en 22/23 oktober is de Erasmusbrug volledig afgesloten voor het autoverkeer. Borden geven de omleidingen aan. Fietsers en voetgangers worden langs het werk geleid. Het werkgebied blijft bereikbaar voor hulpdiensten. Omleidingroutekaartjes zijn te vinden op www.rotterdam.nl/wilhelminaplein.

Omleidingen Laan op Zuid - 2e-Rosestraat
Tijdens de negen dagen van het werk zijn altijd de volgende rijrichtingen mogelijk:

- vanaf 2e Rosestraat rechtsaf naar de Stadionweg of rechtdoor naar de Rosestraat
- vanaf de Stadionweg rechtdoor naar Laan op Zuid of rechtsaf naar de Rosestraat
- vanaf de Rosestraat rechtsaf naar Laan op Zuid of linksaf naar de Stadionweg.

Borden geven de omleidingen aan. Fietsers en voetgangers worden langs het werk geleid. Het werkgebied blijft bereikbaar voor hulpdiensten. Omleidingroutekaartjes kunt u vinden op www.rotterdam.nl/wilhelminaplein.