Fanshop
Fanshop

Zaterdagtraining open voor publiek

Feyenoord zal aanstaande vrijdag achter gesloten deuren trainen. Dit betekent dat de laatste training voor het belangrijke duel in Amsterdam met Ajax gewoon voor het publiek toegankelijk is. Deze training vindt aanstaande zaterdag plaats op Varkenoord en begint om 10.30 uur.
Zoals de laatste jaren te doen gebruikelijk verwacht Feyenoord veel supporters bij de training van zaterdag. De club heeft samen met de Feyenoord Supportersvereniging inmiddels contact gezocht met supporters die voornemens zijn om in woord en gebaar de selectie een hart onder de riem te steken, voor het duel waar de supporters zelf niet bij aanwezig kunnen zijn. De club hoopt met een aantal eenvoudige afspraken te voorkomen dat schade ontstaat aan het trainingsveld en complex. Zonder dat supporters zich hiervan waarschijnlijk bewust waren was dit in de voorgaande twee seizoenen het geval.

Op voorhand wil Feyenoord alle aanwezigen bedanken voor hun medewerking en rekent erop dat de selectie zich optimaal kan voorbereiden op de wedstrijd in Amsterdam.