Fanshop
Fanshop

Nieuwe Feyenoord Magazine binnenkort verstuurd

Het nieuwe Feyenoord Magazine zal binnenkort op de mat vallen bij alle supporters die lid zijn van Het Legioen. Het nieuwe clubmagazine is daarnaast in de winkel verkrijgbaar. In het vierde nummer van de vijfde jaargang komt John Guidetti uitgebreid aan het woord. De aanvaller vertelt onder meer over zijn grote ambities, zijn liefde voor het voetbal en zijn eerste maanden in Rotterdam.
Alle leden van Het Legioen krijgen gelijktijdig met het nieuwe Feyenoord Magazine het seizoensgeschenk van Het Legioen toegestuurd. Dit jaar is dat het boek Wij houden van die club, waarin 36 verhalen over de liefde voor Feyenoord staan. In verband met de toevoeging van het 228 bladzijden tellende boek zal de verzending enige tijd extra in beslag nemen. De novembereditie van Feyenoord Magazine zal daardoor eenmalig eerder in de winkel te koop zijn, dan dat het op de deurmat valt bij de leden van Het Legioen.

Naast Guidetti is er in het nieuwe Feyenoord Magazine ook veel aandacht voor Dani Fernández. De verdediger werd, voor de serie waarin spelers het beroep uitoefenen dat ze hadden willen doen als ze geen voetballer waren geworden, voor één dag dierenverzorger in Diergaarde Blijdorp.

Verder deze maand in Feyenoord Magazine: een portret van Damien Hertog, de nieuwe trainer van Feyenoord/Excelsior onder 19, een interview met presentator en Feyenoord-supporter Jaap Jongbloed, een bezoek aan oud-Feyenoorder Peter Barendse, een top 10 van meest opvallende Feyenoord-kapsels en alles over het project Scoren in Noord in de Rotterdamse deelgemeente Overschie. Uiteraard is er daarnaast plaats voor vaste rubrieken als Varia en Feyenoord in de Samenleving, naast columns van Jan Boskamp, Gerard Meijer en Vincent Bijlo.

Feyenoord Magazine wordt elf keer per jaar verstuurd naar alle leden van Het Legioen en is in de winkel verkrijgbaar voor 3,95 euro.