Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Eerste internationals terug in Rotterdam

Feyenoord-trainer Ronald Koeman heeft dinsdag een groot aantal internationals weer mogen verwelkomen in Rotterdam. De hoofdcoach zag Kelvin Leerdam, Stefan de Vrij en Jordy Clasie zich weer melden in De Kuip, waar zij een dag na de nederlaag met Jong Oranje tegen de leeftijdsgenoten van Schotland binnen een hersteltraining afwerkten.
Kostas Lamprou keerde dinsdagochtend in alle vroegte terug in Nederland, nadat hij maandag met Jong Griekenland nog op eigen veld met 0-1 onderuit was gegaan tegen de leeftijdsgenoten van Bosnië-Herzegovina. Vrijdag stond Lamprou ook bij de Grieken onder de lat, toen de thuiswedstrijd tegen Duitsland met 4-5 verloren ging.



Karim El Ahmadi, die dinsdag de volledige groepstraining afwerkte, was de afgelopen dagen met het nationale elftal van Marokko op pad voor een toernooi met Uganda en Kameroen als tegenstanders. De middenvelder was vrijdag basisspeler toen het duel met Uganda met 0-1 verloren ging. Afgelopen zondag kwam de Feyenoorder niet in actie tijdens de interland tegen Kameroen (1-1).



Alleen Ron Vlaar en John Guidetti zijn dinsdag nog afwezig. Vlaar is met het Nederlands elftal in Hamburg waar dinsdagavond de oefeninterland tegen Duitsland wordt gespeeld. Voor Guidetti staat er dinsdag een interland met Jong Zweden tegen de leeftijdsgenoten van Malta op het programma.



Koeman liet zijn spelers dinsdag tijdens de groepstraining onder meer een positiespel en een partijvorm doen. Terwijl het gros van de veertien veldspelers de training afsloten met een cooling down onder leiding van fysieke trainer Toine van de Goolberg, oefenden Ricky van Haaren en Jerson Cabral op corners, die werden afgerond door Guyon Fernandez.