Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Ruben Schaken hervat groepstraining

Ruben Schaken heeft donderdag de groepstraining bij Feyenoord hervat. De aanvaller trainde voor het eerst weer volledig mee op Varkenoord, nadat hij afgelopen zondag de uitwedstrijd aan zich voorbij moest laten gaan wegens een knieblessure. Ook John Guidetti keerde terug op het trainingsveld. Hij ontbrak woensdag in verband met ziekte. De aanvaller trainde deels individueel, samen met fysieke trainer Toine van de Goolberg.
Trainer Ronald Koeman had donderdag de beschikking over de volledige selectie. Zo sloten alle spelers die afgelopen dinsdag in actie kwamen met Jong Feyenoord/Excelsior weer aan, onder wie ook Bart Schenkeveld die zijn rentree maakte in de wedstrijd tegen Jong Sparta Rotterdam.



De groep werkte op Varkenoord onder meer verschillende positiespellen af. Ricky van Haaren en Jerson Cabral oefenden daarna op hoekschoppen en vrije trappen, samen met de trainers Ronald Koeman, Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel.



Feyenoord traint nog twee keer in de aanloop naar de wedstrijd tegen RKC Waalwijk van aanstaande zondag. De training van vrijdag is besloten. De oefensessie van zaterdag begint om 10.30 uur op Varkenoord en is openbaar.