Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming

Maak kans op een halve seizoenkaart voor jou en drie vrienden

Feyenoord-supporters maken door de samenwerking tussen Feyenoord en VriendenLoterij kans op een halve seizoenkaart voor zichzelf én voor drie van hun vrienden. De Rotterdamse club en haar partner bieden supporters kans op drie keer vier halve seizoenkaarten voor de huidige jaargang, waarin de ploeg van trainer Ronald Koeman momenteel de gedeelde vierde plaats in de eredivisie bezet. Meespelen kan hier door supporters vanaf achttien jaar.
Speel mee, verzeker je van je eigen vaste plaats in De Kuip en neem ook nog eens drie vrienden mee naar alle resterende thuiswedstrijden van Feyenoord, waaronder de Klassieker tegen Ajax op zondag 29 januari aanstaande. Nog meer kans maken? Laat dan ook je vrienden meespelen en wie weet vinden jullie jezelf straks terug op de tribunes van De Kuip. Ben je al seizoenkaarthouder? Mooi en meespelen kan dan nog altijd! Win jij, dan krijg je de waarde van de gewonnen halve seizoenkaart op je bankrekening gestort.

Eerder dit seizoen wonnen al drie Feyenoord-supporters een seizoenkaart voor zichzelf en drie van hun vrienden tijdens een vergelijkbare actie die net als de huidige mogelijk werd gemaakt door Feyenoord en VriendenLoterij. Doe tot en met 12 december mee via www.feyenoord.nl/seizoenkaartenactie