Fanshop
Fanshop

Feyenoord start voorbereiding op topper tegen PSV

Feyenoord is woensdag de voorbereiding op de topper tegen PSV begonnen. Nadat er in de ochtend een binnentraining werd afgewerkt door de selectie, meldden zich in de middag veertien spelers op het trainingsveld op Varkenoord. Van de spelers die afgelopen maandag in actie kwamen bij Jong Feyenoord/Excelsior, dat met 2-3 wist te winnen van Jong Ajax, kwam alleen Lamprou in actie tijdens de veldtraining.
De spelers werkten tijdens de training onder meer een intensief parcours af, waarin verschillende loop-, dribbel-, pass- en afwerkoefeningen op het programma stonden. Stefan de Vrij, die afgelopen maandag zijn rentree maakte op het trainingsveld, ontbrak woensdagmiddag op Varkenoord.

De eerstvolgende training van Feyenoord is donderdagochtend om 10.30 uur op Varkenoord. De training van vrijdag is besloten en daarom niet toegankelijk voor publiek en pers. De afsluitende training op zaterdag, die om 10.30 uur begint op Varkenoord, is wel vrij toegankelijk.

Voor de wedstrijd tegen PSV van aanstaande zondag is nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar, vanaf 25 euro per stuk. Voor dit duel geldt een clubkaartverplichting (2:1). Kijk op www.feyenoord.nl/thuiswedstrijden voor meer informatie en om direct kaarten te bestellen.