Fanshop
Fanshop

Nog kaarten verkrijgbaar voor Grote Feyenoord Sint Spektakel

Voor het Grote Feyenoord Sint Spektakel, dat zaterdag plaats vindt in het Topsportcentrum naast De Kuip, zijn nog kaarten verkrijgbaar. Voor elk van de drie shows zijn nog plaatsen beschikbaar. De shows beginnen respectievelijk om 10.00 uur, 13.00 uur en 16.00 uur. Naast Sinterklaas en zijn zwarte pieten zijn ook de Gebroeders Ko, Bert en Ernie en de andere vriendjes van Sesamstraat en Coentje te gast tijdens het feest. Ook wordt elk van de shows bezocht door tenminste één selectiespeler.

Kameraadjes hebben gratis toegang tot één van de drie shows. Voor kinderen t/m 14 jaar die geen lid zijn van Kameraadjes (bijvoorbeeld broertjes en/of zusjes), maar wel naar het Grote Feyenoord Sint Spektakel willen komen, kunnen kaarten gekocht worden tegen het gereduceerde tarief van € 7,50. Begeleiders betalen € 12,50 voor een toegangskaart.

Kaarten kunnen vrijdag (vandaag) tot 24.00 uur besteld worden via internet. Deze kaarten kunnen dan zaterdag afgehaald worden bij de autopoort van De Kuip, die te vinden is tegenover het Topsportcentrum. Kaarten zijn zaterdag ook nog los verkrijgbaar bij de autopoort. Bezoekers van het Grote Feyenoord Sint Spektakel kunnen zaterdag gratis parkeren op P2, P3 en P4, direct gelegen naast De Kuip.

Om alvast in de stemming te komen kun je hieronder in de videospeler een terugblik op het Sinterklaasfeest van vorig jaar bekijken.