Fanshop
Fanshop

Sinterklaas en Kameraadjes genieten tijdens Sint Spektakel

Meer dan duizend Kameraadjes van Feyenoord hebben zaterdag genoten van het Grote Feyenoord Sint Spektakel. Tijdens het feest in het Topsportcentrum naast De Kuip waren er onder meer optredens van de Gebroeders Ko en Bert en Ernie en hun vriendjes uit Sesamstraat. Hoofdgast was uiteraard de Sint zelf, die meer dan vijftig zwarte pieten en zakken vol pepernoten had meegenomen. Het Feyenoord Sinterklaasfeest was gratis toegankelijk voor alle leden van Feyenoords Juniorclub Kameraadjes.
Bij elk van de drie shows van het Feyenoord Sint Spektakel was tenminste één van de selectiespelers aanwezig. Bij de tweede show maakten bijvoorbeeld Gill Swerts en Jerson Cabral hun opwachting, die samen met de Sint en de zwarte pieten meededen aan ‘the voice of Feyenoord’. Bij dat onderdeel moesten de spelers, die luid werden toegejuicht door de Kameraadjes, Feyenoord-liedjes raden. Bij de derde show van de dag kwam naast Guyon Fernandez ook trainer Ronald Koeman naar het Topsportcentrum.

Voordat de Sint zelf zijn opwachting maakte, waren er optredens van de Gebroeders Ko en Sesamstraat, die het publiek opwarmden voor de komst van de Goedheiligman. Voor die tijd was op grote videoschermen in het Topsportcentrum al te zien geweest dat de Sint bijna te laat was voor het feest. Hij was namelijk in slaap gevallen in het grote bad in de kleedkamer van Feyenoord. Gelukkig was de hoofdpiet op tijd ter plaatse om hem wakker te maken, zodat de Sint uiteindelijk luid toegezongen door alle Kameraadjes zijn opwachting maakte.

Na de komst van Sinterklaas barstte het feest pas echt goed los, met onder meer nog een optreden van de Gebroeders Ko. Ook werd de Sint geïnterviewd door presentatrice Vivienne van den Assem. Tijdens het slotlied kwamen alle artiesten en de spelers nog een keer terug om de Sint uit te zwaaien. De Goedheiligman beloofde daarbij volgend jaar terug te komen naar Feyenoord.>

>

>

>

>

>

>

>

>