Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming

Feyenoord bereikt principe overeenkomst met Elvis Manu

Feyenoord heeft een principeovereenkomst gesloten met Elvis Manu, over een contract dat hem per 1 januari 2012 voor drieënhalf jaar aan de club verbindt. De 18-jarige aanvaller, die dit seizoen uitkomt voor Feyenoord/Excelsior onder 19, doorliep een groot deel van de opleiding van Feyenoord. Dit seizoen trainde de jeugdinternational al verschillende keren mee met de eerste selectie. Ook maakte Manu deel uit van de wedstrijdselectie van Feyenoord, voor de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Manu zal nadat hij medisch is gekeurd binnen afzienbare tijd het gedetailleerde spelerscontract tekenen.
Volgens technisch directeur Martin van Geel is Manu een speler met veel potentie. ‘Hij is een snelle en krachtige aanvaller, die makkelijk scoort’, zegt Van Geel. ‘Elvis kan bovendien op verschillende posities in de voorhoede uit de voeten.’

Manu speelt sinds het seizoen 2005/2006 in de jeugdopleiding van Feyenoord. De aanvaller speelde daarvoor bij Excelsior. Manu kwam dit seizoen verschillende keren in actie met Oranje onder 19.