Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Footy4All XL woensdag in Overschie

Feyenoord Footy4All XL is woensdagmiddag (vandaag) te vinden in Overschie. Geheel in winterse sferen en onder kunstverlichting gaan scholen en voetbalverenigingen met elkaar de strijd aan tijdens dit winterse voetbaltoernooi. Rondom Feyenoord Footy4All XL zijn er diverse (voetbal)spelletjes, kunnen bezoekers genieten van winterse lekkernijen en draait er een DJ.
Feyenoord en de Deelgemeente Overschie bieden de jongste kinderen aan om tijdens Footy4All XL kennis te maken met voetbaltrainingen, verzorgd door trainers van Feyenoord. Alle basisscholen uit de Deelgemeente mochten tien kinderen uit de groepen 2, 3 en 4 opgeven voor gratis deelname aan deze gasttrainingen.

Elke school levert daarnaast een team, met een mix van kinderen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 voor het scholentoernooi. Uit elke groep zijn twee kinderen geselecteerd voor dit vertegenwoordigende team. De andere kinderen kunnen hun school komen aanmoedigen met liederen en spandoeken. Ook zij kunnen genieten van de sfeer rondom het toernooi en mee eten.

Footy4AllXL begint woensdag om 15.00 uur bij de speeltuin aan de Kedichemstraat in Overschie. De prijsuitreiking van het toernooi wordt aan het eind van de dag verricht door respectievelijk twee spelers van Feyenoord/Excelsior onder 19 en een selectiespeler van Feyenoord. Footy4ALL XL in Overschie is rond 20.15 uur afgelopen.