Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Clasie traint volledig mee met spelersgroep

Jordy Clasie heeft donderdagochtend de gehele groepstraining meegemaakt. De middenvelder viel afgelopen zondag tegen FC Utrecht geblesseerd uit na een tik op zijn hoofd, maar sloot in de aanloop naar het duel met FC Twente van aanstaande zondag weer aan bij zijn ploeggenoten. Feyenoord sluit zondag in De Kuip de eerste seizoenshelft af tegen de Tukkers.


Trainer Ronald Koeman liet zijn spelers donderdagochtend onder meer enkele positiespellen afwerken. Voor de selectie staan er nog twee groepstrainingen op het programma, alvorens zondag de laatste wedstrijd van 2011 wordt gespeeld. Vrijdag wordt er in De Kuip besloten voor pers en publiek getraind. De afsluitende training van zaterdag op Varkenoord is wel toegankelijk voor supporters. Die oefensessie begint om 10.30 uur.



De kaartverkoop voor de wedstrijd tegen FC Twente gaat hard de laatste dagen. Desondanks zijn er nog voldoende toegangskaarten beschikbaar voor het duel met de Tukkers. Tickets zijn online verkrijgbaar, via TicketBox en aan de loketten van Feyenoord Service & Tickets.