Fanshop
Fanshop

Kaartverkoop voor Klassieker per direct gestart

De gewonnen kraker tegen FC Twente heeft veel losgemaakt onder de supporters van Feyenoord. Zo kwamen direct na de wedstrijd al de eerste verzoeken binnen voor toegangskaarten voor de Klassieker tegen Ajax, de eerste thuiswedstrijd na de winterstop. Vanwege de grote vraag naar kaarten voor de wedstrijd Feyenoord – Ajax, welke gespeeld wordt op zondag 29 januari 2012 om 12.30 uur, is besloten om de kaartverkoop eerder te starten.
Per direct zijn kaarten te koop voor een deel van de groene sector; plaatsen die normaliter beschikbaar zijn voor Ajax-supporters, inclusief bufferplaatsen. Het gaat hier om de vakken F, G, H, FF, HH en Y1-3. Kaarten vanaf € 22,50 zijn verkrijgbaar via TicketBox en online in de Feyenoord Ticketshop. Seizoenkaarthouders kunnen één kaart bijkopen, clubkaarthouders kunnen twee kaarten kopen.

Reguliere verkoop
Alle overige vrije plaatsen gaan vanaf dinsdag 3 januari 2012 op de gebruikelijke wijze in de verkoop. Seizoenkaarthouders die nog geen kaart hebben bijgekocht, kunnen dan alsnog één kaart kopen. Legioen-clubkaarthouders kunnen tot twee kaarten kopen. Vanaf donderdag 5 januari 2012 worden alle overige clubkaarthouders in staat gesteld om twee kaarten te kopen. Klik hier om direct online kaarten te kopen. Heb je geen clubkaart, vraag hem dan hier gratis aan.

Halve seizoenkaart
De reden dat de ‘overige’ vrije plaatsen in het stadion later in de verkoop gaan, is om zoveel mogelijk supporters die nog een halve seizoenkaart aanvragen, in staat te stellen om bij Feyenoord-Ajax plaats te nemen op het vak van hun voorkeur. Wil je een halve seizoen aanvragen, ga dan naar www.feyenoord.nl/seizoenkaart. Er is al een halve seizoenkaart voor € 109,-