Fanshop
Fanshop

Vraag een clubkaart aan en bestel twee kaarten voor Klassieker

Supporters die graag naar de topper Feyenoord tegen Ajax op zondag 29 januari 2012 willen, maar nog geen clubkaart hebben, kunnen gratis een clubkaart aanvragen. Met een clubkaart kun je twee kaarten kopen voor de Klassieker. Daarnaast kun je met een clubkaart voor diverse andere topwedstrijden in De Kuip een kaart aanschaffen. Een clubkaart is vijf jaar geldig en is helemaal gratis.
Nadat Feyenoord jouw aanvraag heeft ontvangen duurt het doorgaans drie weken voordat je nieuwe clubkaart op de mat ligt. Met de Klassieker in aantocht zal Feyenoord Service & Tickets uiteraard alles in het werk stellen om jouw kaart sneller dan gebruikelijk aan te maken. Wacht dus niet te lang en klik hier om direct een gratis clubkaart aan te vragen. Kaarten voor de wedstrijd kunnen pas gekocht worden nadat je je clubkaart hebt ontvangen.

Feyenoord tegen Ajax wordt zondag 29 januari 2012 om 12.30 uur gespeeld in De Kuip. Kaarten voor deze wedstrijd zijn verkrijgbaar vanaf 22,50 euro per stuk. Seizoenkaarthouders kunnen één kaart bijkopen voor dit duel.