Fanshop
Fanshop

Massale belangstelling voor eerste training 2012

Feyenoord heeft woensdagmiddag haar eerste training van 2012 onder grote publieke belangstelling afgewerkt. Een kleine duizend supporters kwamen af op de eerste oefensessie van het nieuwe jaar onder leiding van hoofdtrainer Ronald Koeman. De oefenmeester greep de start van de voorbereiding op de tweede seizoenshelft aan om zes jeugdspelers langere tijd van dichtbij aan het werk te zien.

 De jeugdinternationals Anass Achahbar, Matthew Steenvoorden, Tonny Trindade De Vilhena, Elvis Manu, Mats van Huijgevoort en Terence Kongolo trainden woensdagmiddag op het volgepakte Varkenoord mee en zullen komende maandag ook met de eerste selectie van Feyenoord mee gaan op trainingskamp in Marbella.

Karim El Ahmadi gaat niet mee met Feyenoord naar Spanje, maar zal zich komend weekend voegen bij het nationale elftal van Marokko voor de voorbereiding op de Afrika Cup. De middenvelder trainde woensdag nog volledig mee in Rotterdam, waar Koeman zijn spelers naast een passoefening ook een positiespel liet afwerken.  

Feyenoord traint voor vertrek naar Spanje nog twee keer op Nederlandse bodem. Donderdagmiddag om 14.15 uur en vrijdagochtend om 10.30 uur staat er op Varkenoord een groepstraining op het programma. Zaterdagmiddag om 15.00 uur speelt het elftal van trainer Ronald Koeman in Spakenburg een oefenduel met algeheel amateurkampioen IJsselmeervogels.