Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Indrukwekkend eerbetoon aan Coen Moulijn

Feyenoorders uit alle geledingen van de club hebben woensdagavond op indrukwekkende wijze een eerbetoon gebracht aan de exact een jaar geleden overleden oer-Feyenoorder Coen Moulijn. Bij de herdenking van de bij leven al legendarische linksbuiten stonden rondom het standbeeld van Moulijn supporters, spelers, stafleden, directieleden, overige medewerkers, vrijwilligers en oud-spelers van de club eensgezind zij aan zij.

Bij het standbeeld van Moulijn voor De Kuip werden vanuit alle onderdelen van de club kransen en bloemen neergelegd ter ere van de oer-Feyenooerder en werd door meerdere Feyenoorders het woord gericht tot de aanwezigen, ter nagedachtenis aan de legendarische linksbuiten. Zo sprak weduwe Adrie Moulijn-Paauwe haar dank uit aan eenieder die haar het afgelopen jaar tot steun is geweest.



Bij het door supporters georganiseerde eerbetoon werd niet alleen de legendarische Coen Moulijn herdacht, maar ook al die andere kameraden die Feyenoord zijn ontvallen. In woord, gebaar, middels een minuut stilte en met een metersgroot spandoek met daarop de namen van overleden Feyenoorders uit alle geledingen van de club.