Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Selectie en staf dineren met Business Club

De selectie en staf van Feyenoord hebben donderdagavond in het spelershotel aan de Middellandse Zee samen met de Feyenoord Business Club genoten van een uitgebreid diner. In Marbella aten de tientallen meegereisde relaties van de club zij aan zij met spelers, trainers en de leden van de medische en begeleidingsstaf, alsmede de directieleden Eric Gudde, Martin van Geel en Mark Koevermans.
Marius van der Laan is een van de relaties die met de FBC is afgereisd naar Spanje. Hij deelde tijdens het luxe buffet een tafel met onder meer technisch directeur Martin van Geel en Bruno Martins Indi, Gill Swerts, en Mats van Huijgevoort. ‘Het is een geweldige trip’, zei Van der Laan. ‘Heel leuk om naast de spelers aan tafel te eten. Voorheen kwam je nooit zo dicht bij de spelers. Het zijn zo een paar prachtige dagen in Marbella.’



Gudde heette de aanwezigen welkom in het spelershotel en gaf aansluitend het woord aan Bas van Noortwijk. De teammanager vroeg voor aanvang van het diner om een moment stilte, maar was indirect ook verantwoordelijk voor een door iedereen luidkeels gezongen verjaardagslied. Van Noortwijk vierde donderdag in Spanje zijn verjaardag.