Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Spelhervattingen centraal tijdens afsluitende training

Feyenoord-trainer Ronald Koeman heeft de groepstraining van vrijdagmiddag aangegrepen om met zijn spelers te oefenen op spelhervattingen. De oefenmeester liet een deel van zijn spelers tijdens de laatste oefensessie van het trainingskamp in Marbella oefenen op onder meer hoekschoppen en vrije trappen, een van zijn eigen specialiteiten in zijn tijd als voetballer.
Ondertussen genoot het andere deel van de spelersgroep op een naastgelegen veld van een potje voetvolley. Hoewel de spelers stuk voor stuk voor de winst gingen, was de sfeer uiterst ontspannen. De rustige groepstraining kwam aan het einde van de intensieve trainingsweek gelegen voor de Feyenoorders, die vrijdagochtend nog op het scherpst van de snede met elkaar hadden gestreden tijdens de eerste groepstraining van de dag.



Na de oefensessie van vrijdagmiddag keert het elftal van trainer Ronald Koeman nog één keer terug op het Marbella Football Center. Na de dagelijkse trainingen wordt de trip naar Marbella zaterdagmiddag afgesloten met een oefenwedstrijd tegen FC Basel. Het duel met de Zwitserse kampioen begint die dag om 14.30 uur. Zondag in de loop van de middag keert de selectie terug in Rotterdam, waarna een week later de eredivisie wordt hervat met een uitwedstrijd tegen VVV-Venlo.