Fanshop
Fanshop

Supporters bedankt voor een geweldige Klassieker!

Feyenoord bedankt haar supporters die zondagmiddag in De Kuip voor een geweldige ambiance zorgden, waarmee de fantastische zege op Ajax een prachtige omlijsting kreeg. Het legioen deed het stadion letterlijk trillen van genot toen na het laatste fluitsignaal spelers en supporters hand in hand de dikverdiende overwinning vierden, na een zinderende Klassieker.
Feyenoord tegen Ajax werd in een tot de nok toe gevulde Kuip gespeeld, waarin de ploeg van hoofdtrainer Ronald Koeman zich letterlijk van alle kanten wist gesteund. Het legioen bewees eens te meer uniek te zijn in Nederland, waar voetbalfeesten van deze omvang alleen in Rotterdam-Zuid gevierd worden.

De spelers konden op de aanmoedigingen rekenen van bijna vijftigduizend Feyenoorders. Op dit ongekende hoge bezoekersaantal deden zich in het stadion slechts enkele kleine incidenten voor. De achterban gaf zijn visitekaartje af en de club waardeert dit enorm. Dank gaat uit naar iedereen die hieraan heeft bijgedragen, waaronder het TIFO-team van de Feyenoord Supportersvereniging.

Het georganiseerde vuurwerk vooraf, de honderden vlaggen en tientallen spandoeken verspreid over het stadion, de sjaals in de twaalfde minuut, de niet aflatende verbale steun en natuurlijk het grandioze feest na afloop: indrukwekkend en om trots op te zijn.