Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Selectie warm onthaald op koud Varkenoord

De Feyenoord-selectie kon woensdagmiddag rekenen op een warm onthaal op Varkenoord, voor de eerste groepstraining sinds de met 4-2 gewonnen Klassieker van afgelopen zondag. Tientallen supporters hadden de kou getrotseerd om te zien hoe de ploeg van Ronald Koeman de voorbereiding op de uitwedstrijd tegen N.E.C. startte.
Feyenoord was voor de training uitgeweken naar één van de kunstgrasvelden op Varkenoord, omdat het normale trainingsveld in verband met vorst niet bespeelbaar was. Koeman verwelkomde in totaal zeventien spelers op het kunstgras. Karim El Ahmadi, die dinsdagavond in actie kwam met Marokko tijdens de laatste groepswedstrijd van de Afrika Cup, ontbrak nog op het trainingsveld. De verwachting is dat de middenvelder donderdag terugkeert in De Kuip.



Voor de selectie stonden er woensdag na een extra lange warming-up onder meer een rondo en een partijspel op het programma. De ploeg had ’s ochtends al een binnentraining in De Kuip afgewerkt.



Feyenoord traint in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen N.E.C. nog drie keer. Donderdag en zaterdag wordt er om 10.30 uur getraind op Varkenoord. De training van vrijdag is besloten. N.E.C. tegen Feyenoord wordt zondag om 14.30 uur gespeeld.