Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Karim El Ahmadi klaar voor rentree tegen N.E.C.

Karim El Ahmadi is klaar om aanstaande zondag tegen N.E.C. zijn rentree voor Feyenoord te maken. De middenvelder miste de eerste twee wedstrijden na de winterstop, de duels met VVV-Venlo en Ajax, doordat hij met Marokko deelnam aan de Afrika Cup. El Ahmadi keerde donderdag terug in Rotterdam, nadat hij met het Noord-Afrikaanse land was uitgeschakeld in de poulefase.
El Ahmadi, die alleen het laatste pouleduel in actie kwam, liet vrijdagmiddag weten fit te zijn aangekomen in Nederland. De middenvelder werkte donderdag een individueel herstelprogramma af in De Kuip en sloot zich vrijdagochtend aan bij zijn ploeggenoten. ‘Karim heeft volledig meegetraind en maakte een fitte indruk’, zei hoofdtrainer Ronald Koeman vrijdagmiddag. ‘Hij is klaar om te spelen.’

Koeman heeft zondag in Nijmegen keuze te over wat betreft de samenstelling van zijn elftal. De oefenmeester kan tegen N.E.C. alleen geen beroep doen op Kaj Ramsteijn en Ricky van Haaren vanwege respectievelijk een knie- en een enkelblessure, alsmede de in Brazilië revaliderende Darley. ‘Alle andere spelers zijn inzetbaar’, zei hij.