Fanshop
Fanshop

Supporters en VriendenLoterij spekken jeugdopleiding

Hoofd jeugdopleiding Stanley Brard heeft dinsdag tijdens het Goed Geld Gala van de VriendenLoterij in het Rijksmuseum in Amsterdam namens Feyenoord Academy een cheque in ontvangst genomen van € 691.000. Het bedrag is de opbrengst over 2011 van de loten die zijn verkocht door de VriendenLoterij aan deelnemers die meespelen voor de jeugdopleiding van Feyenoord. Feyenoord is dankzij de inleg van het grootste en trouwste supporterslegioen van Nederland op afstand de club uit de eredivisie met de meeste geoormerkte loten. Ajax komt als tweede met € 453.000, daarna PSV met een opbrengst van € 160.000.

De opbrengst bedroeg in totaal in 2011 ruim 96 miljoen euro, een record. De helft daarvan is bestemd voor het goede doel. De VriendenLoterij verdeelt dit bedrag onder 41 Nederlandse goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn en ruim 3.800 clubs en verenigingen die een geoormerkte bijdrage ontvangen.

Wil jij ook Feyenoords jeugdopleiding steunen en kans maken op fantastische prijzen, kijk dan op www.vriendenloterij.nl/feyenoord.