Fanshop
Fanshop

Feyenoord richt vizier op FC Twente

Feyenoord is donderdagochtend de voorbereiding op het topduel van aanstaande zondag met FC Twente gestart. Hoofdtrainer Ronald Koeman beschikte op Varkenoord over een grote spelersgroep, maar moest het stellen zonder Karim El Ahamdi. De middenvelder liep afgelopen zondag tegen FC Utrecht een enkelblessure op en werkte in De Kuip een individueel programma af.
Zonder de Marokkaans international werkte de selectie onder de uitbundig schijnende zon onder meer een passoefening en een positiespel af. Het was voor Feyenoord de eerste groepstraining na twee dagen vrijaf. Voor het duel in de Grolsch Veste staan er nog twee groepstrainingen op het programma. De oefensessie van vrijdag is besloten. De afsluitende training op zaterdag is wel toegankelijk voor pers en publiek.

FC Twente tegen Feyenoord begint aanstaande zondag om 14.30 uur. Het duel is uitverkocht voor Feyenoord-supporters, wat betekent dat de ploeg van hoofdtrainer Ronald Koeman zich weet gesteund door een legioen van duizend man. Bij winst in Enschede komt Feyenoord op de ranglijst op gelijke hoogte met nummer drie Twente. Eerder dit seizoen versloegen de Rotterdammers de Enschedeërs  in De Kuip met 3-2, na een zuivere hattrick van John Guidetti.