Fanshop
Fanshop

Feyenoord Magazine in teken van jubileum De Kuip

Het nieuwe Feyenoord Magazine, dat deze week op de mat valt bij alle leden van Het Legioen, staat helemaal in het teken van het 75-jarige bestaan van De Kuip. In een special van het clubmagazine wordt uitgebreid stilgestaan bij het jubileum van Stadion Feijenoord. Zo komen onder meer de meest bijzondere wedstrijden en evenementen die ooit in het stadion plaats vonden in woord en beeld voorbij.
In het magazine is verder plaats voor een uitgebreid interview met stadiondirecteur Jan van Merwijk. Hij bespreekt onder meer het jubileum van De Kuip en de kansen en mogelijkheden voor een nieuw stadion. Journalist Rob Vente staat in deze bijzondere editie stil bij het eerste doelpunt dat zijn vader Leen Vente bij de openingswedstrijd op 27 maart 1937 maakte in De Kuip.

Daarnaast in de special van Feyenoord Magazine: prominente supporters van andere clubs spreken zich uit over De Kuip, een top tien van meest merkwaardige evenementen ooit in het stadion, een voorpublicatie uit het jubileumboek ‘de Kuip 75’ en veel persoonlijke herinneringen van supporters bij het mooiste stadion van Nederland. Uiteraard is er ook plaats voor de columns van Jan Boskamp, Gerard Meijer en Vincent Bijlo.

Feyenoord Magazine valt elf keer per jaar op de mat bij alle leden van Het Legioen en is los in de winkel verkrijgbaar voor 3,99 euro.