Fanshop
Fanshop

Pittig partijspel op donderdagtraining

Feyenoord is donderdag onder ideale omstandigheden de voorbereiding op de uitwedstrijd tegen De Graafschap gestart. Op een zonnig Varkenoord werd onder meer een fanatieke partij negen tegen negen gespeeld. Kamohelo Mokotjo was de enige speler die individueel trainde. De middenvelder ontbrak afgelopen zondag bij de wedstrijdselectie voor het duel met FC Twente, in verband met een schaambeenblessure. Mokotjo werkte donderdag verschillende oefeningen af samen met hersteltrainer Marcel Cas.
Waar afgelopen maandag nog veel lachende gezichten waren te zien tijdens de uitlooptraining na de 0-2 overwinning op FC Twente, werd donderdag voor het eerst het vizier gericht op de tegenstander van aankomende zondag: De Graafschap. Die ploeg speelde woensdag een inhaalwedstrijd tegen FC Twente en verloor met 1-2.

Feyenoord traint nog twee keer in de aanloop naar de wedstrijd tegen De Graafschap die wordt gespeeld op De Vijverberg. Op vrijdag staat er een besloten training op het programma. De afsluitende training op zaterdag, die om 14.00 uur begint op Varkenoord, is vrij toegankelijk.