Fanshop
Fanshop

Jubileumreceptie De Kuip in beeld

Feyenoord en Stadion Feijenoord hebben dinsdag, exact 75 jaar na de opening, uitgebreid stilgestaan bij het jubileum van het stadion. Tijdens een jubileumreceptie aan de Olympiazijde vierden honderden genodigden, onder wie vele prominenten uit Rotterdam en de Nederlandse voetbalwereld, de verjaardag van De Kuip. Bekijk hieronder een terugblik op de receptie in tien foto’s.

Het Rotterdamse cabarettrio The Tunes zorgde tussen de officiële toespraken door voor een vrolijke noot.

Bij de receptie waren verschillende personen te gast die 75 jaar geleden ook aanwezig waren bij de opening van het stadion, onder wie voormalig eerste elftal speler Joop Geuvers (links).

Lee Towers praat bij met Gerard Cox.

Tijdens de jubileumreceptie was de karakteristieke suppoostenpet weer in het stadion te zien.

Verschillende entertainers vermaakten de bezoekers al bij de ontvangst in het Maasgebouw.

Aftrap van het officiële gedeelte van de receptie. Aad van der Laan, Ahmed Aboutaleb, Jan van Merwijk en Bert van Oostveen stonden stil bij de kracht van De Kuip.

Verschillende oud-spelers uit het elftal van Feyenoord dat in 1970 de Europa Cup won waren te gast, onder wie voormalig doelman Eddy Pieters-Graafland.

Gerard Meijer in gesprek met Sjaak Troost.

Na afloop van het officiële gedeelte was er plaats voor een borrel aan de Olympiazijde van het stadion.

Alle bezoekers kregen na afloop van de receptie een giftbag mee naar huis, met onder meer een speciaal gemaakte dvd over De Kuip.