Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Winnares dubbele VIP-actie geniet volop bij laatste thuisduels

Feyenoord en de VriendenLoterij organiseerden in april een dubbel VIP-actie voor alle Feyenoord fans en alle deelnemers van de loterij die voor Feyenoord meespelen voor de jeugdopleiding. Iedereen die zijn of haar ticketcode activeerde maakte gratis kans op een dubbel VIP-arrangement voor Feyenoord – AZ en Feyenoord – Heracles Almelo.
Mevrouw Volders uit Capelle aan den IJssel was de gelukkige winnares en mocht tijdens Feyenoord – AZ zeer dicht aan het veld zitten samen met drie vrienden op exclusieve VriendenSeats.



Hier bleef het niet bij, want bij de laatste thuiswedstrijd tegen Heracles was ze er weer bij. Dit keer niet op VriendenSeats, maar in een eigen VIP Box samen met zeven vrienden. Deze avond werd geheel verzorgd met hapjes, drankjes en zelfs met een bezoek van een Feyenoord-speler.



Voor mevrouw Volders kon de pret dan ook niet op: ‘Het was voor mij vijf jaar gelden dat ik in De Kuip ben geweest. Na al die tijd was ik er weer bij en dan ook nog eens twee keer achter elkaar op de meest unieke plekken in het stadion! Mijn vrienden vonden het ook allemaal geweldig, zij waren ook al lang niet meer in de Kuip geweest.’