Fanshop
Fanshop

Nog één dag vroegboekkorting op seizoenkaartverlenging en aanvraag!

Feyenoord heeft, in verband met de grote vraag naar seizoenkaarten 2012/2013 na het bereiken van de voorronde van de Champions League, besloten om de voordeelperiode voor het aanvragen en verlengen van een seizoenkaart te verlengen. Aanvankelijk kon tot en met afgelopen zondag een seizoenkaart tegen voordeeltarief worden aangevraagd en verlengd. Na het veilig stellen van de tweede plaats in de competitie, wordt deze voordeelperiode verlengd tot en met aanstaande woensdag. Dit betekent dat je nog één dag kunt profiteren van het voordeeltarief voor een nieuwe seizoenkaart.
Vanaf komende donderdag worden de prijzen van de seizoenkaarten geïndexeerd. Vanaf dat moment betaal je zodoende vijf procent meer voor je nieuwe seizoenkaart. Je bestaande seizoenkaart verlengen kan tot uiterlijk woensdag, daarna kan je alleen nog een nieuwe aanvraag indienen. Een seizoenkaart aanvragen kan via www.feyenoord.nl/seizoenkaart.
 
Wat biedt de seizoenkaart 2012-2013 jou?
-           Een lidmaatschap van Het Legioen (of Kameraadjes, indien jonger dan 14 jaar);
-           Toegang tot alle nationale competitiewedstrijden, inclusief eventueel te spelen play-offs;
-           Toegang tot de eerste (kwalificatie)wedstrijd in een Europees bekertoernooi;
-           Toegang tot de traditionele openingswedstrijd voorafgaand aan de competitiestart;
-           Toegang tot de eerste thuiswedstrijd in het KNVB-bekertoernooi (tot de achtste finales);*
* indien van toepassing
 
Uiteraard is het ook mogelijk om per formulier je seizoenkaart te bestellen. Dit formulier kun je aanvragen via www.feyenoord.nl/service. Feyenoord behandelt alle aanvragen voor vakken en plaatsen op volgorde van binnenkomst.