Fanshop
Fanshop

Feyenoord Business Club bezoekt Rotterdamse haven

De Feyenoord Business Club (FBC) heeft woensdag een bezoek gebracht een de tweede Maasvlakte in de Rotterdamse haven. Circa 75 leden van de Business Club verzamelden zich hiervoor in de ochtend bij De Kuip, waarna per bus de rit naar Maasvlakte twee werd gemaakt.
De eerste stop was bij informatiecentrum Futureland. René van der Plas, Hoofd Realisatie Maasvlakte 2, vertelde daar tijdens een boeiende presentatie dat de aanleg van Maasvlakte twee geheel volgens schema verloopt en bovendien ook volledig binnen het geplande budget valt. ‘Net zoals bij Feyenoord geldt ook bij ons: geen woorden maar daden’, zei Van der Plas.
 
 
Na de lunch stond er een bezoek aan de kademuren op het programma, voordat de dag werd afgesloten met een bezoek aan de Rotterdam Container Terminal van de Kramer Group. Dit bedrijf, tevens lid van de FBC, heeft sinds 2007 een feeder-, shortsea-, en binnenvaartterminal op de Maasvlakte en voerde het afgelopen jaar een recordaantal van 500.000 containerhandelingen uit, zo vertelde directeur André Kramer.
 
 
De Business Club-leden keken na afloop terug op een geslaagde dag, waarbij niet alleen de onderlinge contacten waren versterkt, maar ook de nogmaals duidelijk werd dat Feyenoord en de Rotterdamse haven onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.