Fanshop
Fanshop

Laatste trainingsweek van het seizoen van start

Feyenoord is maandagochtend onder leiding van Jean Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst begonnen aan de laatste trainingsweek van dit seizoen. Door interlandverplichtingen hadden de assistent-trainers op een zonnig Varkenoord in totaal slechts twaalf spelers tot hun beschikking. Verdediger Kaj Ramsteijn, die herstellende is van een zware knieblessure, deed het eerste deel van de training mee met de groep, waarna hij even later individueel aan de slag ging met hersteltrainer Marcel Cas.

De rest van de groep werkte onder leiding van Jean Paul van Gastel een pass- en trapoefening af. De training werd afgesloten met een afrondoefening, waarbij de spelers via voorzetten vanaf de zijkant uit de lucht moesten scoren. Net name Miquel Nelom had zijn vizier op scherp staan. De verdediger kreeg de handen van zijn ploeggenoten op elkaar, door de ene volley na de andere tegen de touwen te schieten.

Voor Ron Vlaar, Erwin Mulder en Stefan de Vrij ging maandag de trainingstage met het Nederlands elftal in Hoenderloo van start. Voor Mulder en De Vrij is het de eerste keer dat zij meetrainen met Oranje.

Voor Feyenoord staan deze week nog twee trainingen op het programma. Zowel dinsdag als woensdag traint Feyenoord om 10.30 uur op Varkenoord. De training van woensdag is de laatste van het seizoen voor de selectie.