Fanshop
Fanshop

Dansen op de middenstip van De Kuip

De veelgeprezen grasmat van De Kuip is op vrijdag 15 juni 2012 van 17.00 tot 23.00 uur exclusief gereserveerd voor de gasten van Cinema. In samenwerking met Stadion Feijenoord geeft Cinema, een van de succesvolste clubs in Rotterdam, een feest op de meest bijzondere locatie van Rotterdam: de middenstip van De Kuip.
Evenals de locatie is ook de line-up spectaculair. HARDSOUL, Gregor Salto, Roog, Marc MacRowland, Stefan Vilijn, Undercontrol, Greg van Bueren, Roberto Feness, Andy Callister, Mitch Crown en Glenn Helder treden op. Tevens zal er een aantal danseressen aanwezig zijn.

De bezoekers betreden het veld, net als de spelers van Feyenoord, via de spelerstunnel. Vervolgens zal het hen aan niets ontbreken. Zo wordt de champagne geschonken vanuit een speciale Moët & Chandon champagnetrailer en voor een lekkere cocktail kan men terecht bij de Bacardi Cocktailbar. Voor de liefhebbers wordt de barbecue aangestoken. Netwerken, eten, drinken en dansen is daarmee allemaal mogelijk op dit exclusieve feest.

Cinema in De Kuip duurt tot 23.00 uur, maar de afterparty gaat nog door tot in de late uurtjes in Cinema in het centrum van Rotterdam. De toegangskaart voor Cinema in De Kuip geeft gratis toegang tot de afterparty.

Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar voor € 10,00 via www.cinemaindekuip.nl, www.cinema-rotterdam.nl, www.dekuip.nl en bij alle Free Record Shops in Nederland.

Klik hier om direct kaarten te bestellen.

Men kan gratis parkeren op de parkeerplaats bij het Maasgebouw, direct naast de Kuip. Bezoekers trekken slippers, sleehakken of sneakers aan, want hakken zijn niet toegestaan op het veld. Meer informatie is te lezen op www.cinemaindekuip.nl.

Cinema in De Kuip is te volgen via Twitter, Facebook en Hyves.