Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

De Kuip toneel van jaarlijkse bedrijventoernooien

In totaal 76 bedrijven hebben afgelopen week deelgenomen aan de achtste editie van de jaarlijkse bedrijventoernooien. Verspreid over vier dagen werd er in De Kuip en op Varkenoord gespeeld om de Horeca Cup, De Kuip Cup, de Bouwcup en de Havencup. Feyenoords hoofdsponsor ASR was met een team vertegenwoordigd op het toernooi om De Kuip Cup, terwijl oud-Feyenoorder Christian Gyan met zijn team meestreed om de Havencup.

In totaal zijn er tijdens de toernooien, die van vakkundig commentaar werden voorzien door vaste speaker Michel van Keulen en Edward van Cuilenborg, maar liefst 220 wedstrijden gespeeld en tot een goede einde gebracht. Op alle vier de speeldagen was het enthousiasme groot bij de deelnemende teams, waarmee kan worden gesproken van een geslaagde editie.



Voor veel bedrijven was alleen deelname al bijzonder vanwege de unieke mogelijkheid om op de heilige grasmat van De Kuip te mogen spelen. Toch werd er ook fanatiek gestreden om de winst. Uiteindelijk kroonden de bedrijven Koetshuis de Burcht (Horeca Cup), Exact Software (De Kuip Cup), Raab Karcher (Bouwcup) en Steinweg Handelsveem (Havencup) zich tot winnaars van de toernooien, waarmee zij elk een grote prijzenbeker mee naar huis namen.



De Feyenoord Foundation was als goed doel gekoppeld aan de toernooien. Een gedeelte van het inschrijfgeld kwam daarmee ten goede aan de projecten ‘Scoren op Noord’ en het Fancoach project.