Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Onder 16 vijfde op toernooi Malaga

Feyenoord/Excelsior onder 16 is dit weekend als vijfde geëindigd tijdens de goed bezette Heduca Cup in het Spaanse Malaga. Op het toernooi, waar onder andere Real Madrid en Sevilla aan meededen, liep de ploeg van trainer Gaston Taument deelname aan de halve finale op een punt mis.
O/16 begon het toernooi met een wedstrijd tegen Lauro uit Malaga. Twee treffers van Jordan Larsson bezorgden de Rotterdammers de winst in het openingsduel.

Daarna leden de mannen van Taument een nipte 2-1 nederlaag tegen Sevilla. De Spanjaarden kwamen op een 2-0 voorsprong, waarna Feyenoord/Excelsior via Junior Albertus nog wel dichterbij kwam.

De derde wedstrijd, waarin de ploeg het opnam tegen Real Madrid, eindige in een doelpuntloze remise: 0-0. Een 3-0 zege in de afsluitende wedstrijd tegen Granada was net niet genoeg voor een plekje in de halve finale. De doelpunten in het laatste duel kwamen van Djazz Manusama, Bart Nieuwkoop en Gerson Pisas.

'Ik ben tevreden over het spel', vertelde Taument na het toernooi. 'Dit was een mooie manier om het seizoen af te sluiten.'

Heduca Cup, Malaga:
Feyenoord/Excelsior - Lauro 2-0
Feyenoord/Excelsior - Sevilla 1-2
Feyenoord/Excelsior - Real Madrid 0-0
Feyenoord/Excelsior - Granada 3-0