Fanshop
Fanshop

Informatie eerste training 2012/2013

Voor de Feyenoord-selectie staat op woensdag 27 juni om 14.30 uur de eerste training van het seizoen 2012/2013 op het programma in De Kuip. De oefensessie onder leiding van trainer Ronald Koeman wordt traditiegetrouw afgewerkt in het nieuwe thuistenue, dat die dag ook voor het eerst verkrijgbaar is in de Feyenoord Fanshops en bij verschillende stands rond het stadion.
Supporters die de eerste training willen bijwonen, kunnen dit doen vanaf de volgende vakken op de gele sector: Q, R, S, T, U en X. Het stadion kan vanaf 13.30 uur worden betreden via de toegangspoorten 19 t/m 24. De toegang tot de eerste training is uiteraard gratis. De vakken V en W1 gelden tijdens de eerste training als gezinsvakken. Invalide supporters kunnen het stadion betreden via toegangspoort 25 en de training volgen vanaf vak Z.
 
Voor zes spelers begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen al twee dagen voor de eerste training. Guyon Fernandez, Kaj Ramsteijn, Bart Schenkeveld, Mitchell te Vrede, John Goossens en Ruud Vormer melden zich aanstaande maandag al voor het eerst op het trainingsveld van Feyenoord.
 
De jeugdinternationals Miquel Nelom, Jordy Clasie, Kelvin Leerdam, Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij ontbreken tijdens de eerste training van Feyenoord. Zij krijgen een paar dagen langer vakantie in verband met de internationale wedstrijden die zij na afloop van het seizoen met Feyenoord speelden. Het vijftal meldt zich op maandag 2 juli voor het eerst in De Kuip. Ron Vlaar, die met het Nederlands elftal deelnam aan het EK, zal naar alle waarschijnlijkheid nog een week later aansluiten bij de groep. De verdediger meldt zich voor het eerst op maandag 9 juli, als het trainingskamp van Feyenoord in Ermelo van start gaat.
 
Parkeren eerste training
Supporters kunnen rond de eerste training op de parkeerterreinen P2/3/4 vrij parkeren.
 
Eten en drinken
In het stadion zullen rond de eerste training verschillende catering- en horecapunten geopend zijn en is er de mogelijkheid tot een rondleiding door De Kuip.
 
Stands
In het stadion zullen er diverse stands te vinden zijn, onder andere van Het Legioen en Kameraadjes. Voor de jeugdige fans is er onder meer een springkussen opgesteld. Uiteraard kunnen supporters ook bij de eerste training terecht om een seizoenkaart aan te vragen. De loketten van Service & Tickets zijn geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.
 
Gedragsregels
Evenals bij alle wedstrijden en andere evenementen die Feyenoord organiseert zijn ook bij de eerste training de gedragsregels van Feyenoord van kracht.