Fanshop
Fanshop

Nieuwelingen van start op Varkenoord

In de aanloop naar de eerste training van het seizoen 2012/2013, die aanstaande woensdag op het programma staat, hebben zes spelers zich maandag al gemeld op het trainingsveld van Feyenoord. Kaj Ramsteijn en Guyon Fernandez kregen op Varkenoord gezelschap van de nieuwelingen John Goossens, Daryl Janmaat, Mitchell te Vrede en Bart Schenkeveld. Het zestal werkte een training af onder leiding van hersteltrainer Marcel Cas. Tijdens de training stonden verschillende loopoefeningen centraal. Ruud Vormer werkte een binnentraining af.
Ramsteijn, Goossens, Te Vrede en Fernandez besloten het afgelopen seizoen met een blessure, maar beginnen fit aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zij kunnen maandag en dinsdag vast ritme opdoen in de aanloop naar de eerste training die woensdag om 14.30 uur op het programma staat.

 
Hetzelfde geldt voor Janmaat en Schenkeveld. Voor beide spelers betekende de training van maandag een terugkeer op vertrouwde grond. Schenkeveld trainde voor het laatst bij Feyenoord voorafgaand aan de winterstop van het afgelopen seizoen. De middenvelder werd daarna voor een half jaar verhuurd aan Excelsior. Voor Janmaat was zijn laatste training bij Feyenoord nog veel langer geleden. De verdediger speelde tot en met de C-jeugd in de opleiding van de club en keerde na zijn overgang van sc Heerenveen maandag voor het eerst terug op Varkenoord.

 
Het zestal op Varkenoord trainde nog in de trainingskleding van het afgelopen seizoen. Vanaf aanstaande woensdag is de nieuwe Puma kledinglijn, inclusief trainings- en wedstrijdkleding, verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshops en via de Fanshop online. Feyenoord werkt de eerste training van aanstaande woensdag traditiegetrouw af in het nieuwe thuistenue.