Fanshop
Fanshop

Feyenoord versterkt zich met Harmeet Singh

Feyenoord heeft zich per direct versterkt met Harmeet Singh. De 21-jarige Noorse middenvelder komt over van de Noorse club Vålerenga. Singh werd woensdag medisch gekeurd in De Kuip en tekende een dag later een contract dat hem voor twee jaar aan Feyenoord verbindt, met een optie voor Feyenoord om de verbintenis met twee jaar te verlengen. Singh gaat bij Feyenoord spelen met rugnummer 16.
Volgens Feyenoords technisch directeur Martin van Geel is Singh in eerste instantie een versterking met het oog op de toekomst. ‘Hij is een speler met heel veel talent, die bij ons de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen’, zegt Van Geel. ‘Je kunt hem qua type speler vergelijken met Karim El Ahmadi. Singh is al langer door onze scouts gevolgd.’

Singh is een technische middenvelder, die in de afgelopen zes seizoenen in totaal 101 competitiewedstrijden speelde voor Vålerenga, waarin hij acht doelpunten maakte. Singh, die Indiase ouders heeft, doorliep daarnaast vanaf zijn vijftiende alle nationale jeugdteams van Noorwegen. Begin dit jaar maakte hij zijn debuut in het Noorse nationale elftal tijdens de oefeninterland tegen Denemarken. Hij speelde tot dusver drie interlands.