Fanshop
Fanshop

Kaartverkoop Feyenoord – Sparta Praag start donderdag

De kaartverkoop voor de wedstrijd Feyenoord – Sparta Praag in de play-offs van de Europa League gaat aanstaande donderdag (morgen) om 12.00 uur van start. Feyenoord hanteert voor dit duel reguliere competitieprijzen. Voor deze wedstrijd geldt een clubkaartverplichting. Het is mogelijk om vier kaarten per clubkaart te kopen. Kaarten zijn te verkrijgbaar via TicketBox, internet, de loketten van Feyenoord Service & Tickets (op werkdagen tussen 10.00 uur en 13.00 uur) en telefonisch alleen voor de gezinsvakken en de invaliden tribunes (via 0900-1908, op werkdagen vanaf 13.00 uur).
Seizoenkaarthouders hebben tot woensdagavond (vandaag) 23.59 uur de kans om hun eigen plaats terug te kopen. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid om nog drie kaarten extra te kopen. Als Seizoenkaarthouder kun je uiteraard ook donderdag vanaf 12.00 uur kaarten bestellen, alleen is je eigen plaats dan niet meer gegarandeerd.
 
Kijk voor meer informatie en om direct kaarten te bestellen op www.feyenoord.nl/tickets. Feyenoord tegen Sparta Praag wordt op donderdag 23 augustus om 20.00 uur gespeeld in De Kuip.
 
De kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Sparta Praag, die op donderdag 30 augustus wordt gespeeld, gaat ook donderdag in de verkoop. De verkoopt start om 9.00 uur voor Diamond- en Goldcardhouders. Er zijn 809 kaarten beschikbaar voor eigen vervoer. Daarnaast organiseert de Supportersvereniging een busreis naar Praag. Hiervoor zijn 200 kaarten beschikbaar. Voor meer informatie kun je terecht op www.feyenoord.nl/uitwedstrijden.