Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord start voorbereiding op duel met Sparta Praag

Feyenoord is dinsdagmiddag begonnen aan de voorbereiding op het eerste duel met Sparta Praag in de voorronde van de Europa League van aankomende donderdag. Trainer Ronald Koeman had zijn selectie op Varkenoord in twee groepen verdeeld. De spelers die maandagavond in actie kwamen met de beloften, in de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht, meldden zich op het trainingsveld voor een uitlooptraining, terwijl de basisspelers van het competitieduel met sc Heerenveen van afgelopen zaterdag onder meer een positiespel afwerkten.
Ook Kelvin Leerdam, die zaterdag inviel tijdens de wedstrijd in De Kuip, voegde zich bij die laatste groep, die onder leiding stond van Koeman en assistent-trainer Jean Paul van Gastel. Harmeet Singh en Omar Elabdellaoui, die maandag de volledige wedstrijd speelden met Jong Feyenoord/Excelsior, ontbraken op het trainingsveld.
 
In aanloop naar de wedstrijd in de voorronde van de Europa League van donderdag traint de selectie van Koeman woensdagmiddag om 14.30 uur voor de laatste keer. Feyenoord kan in dit belangrijke duel een goede uitgangspositie creëren voor de return in Praag van een week later, waarbij het de steun van de trouwe supporters goed kan gebruiken. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor de wedstrijd in De Kuip. Kijk voor meer informatie over de kaartverkoop is en om direct kaarten te bestellen op www.feyenoord.nl/tickets.