Fanshop
Fanshop

Compliment voor supporters na uitduel met Sparta Praag

De clubleiding van Feyenoord is uitermate tevreden over de wijze waarop de 1.400 meegereisde Feyenoord-supporters zich rond de wedstrijd in Praag gemanifesteerd hebben. Ondanks het teleurstellende wedstrijdverloop en eindresultaat stond het legioen vanaf de eerste tot en met de laatste minuut als één man achter het elftal. Na het laatste fluitsignaal werd de spelers middels een keihard ‘You’ll Never Walk Alone’ een hart onder de riem gestoken.
In het deel waar de Feyenoord-supporters zich in het stadion bevonden was het – behoudens de vocale ondersteuning – vrij rustig. Even ontstond er een opstootje, toen er sprake was van provocaties vanuit een aangrenzend vak. Snel nam een aantal oudere supporters hun verantwoordelijkheid en maanden zij hun medesupporters met succes tot kalmte.

Voor Feyenoord was de uitwedstrijd in Praag na een aantal jaar de eerste Europese wedstrijd waar supporters op eigen gelegenheid en in grote getale naartoe konden reizen. De wedstrijd werd niet geheel zonder zorgen tegemoet gezien, maar uiteindelijk hebben de 1.400 meegereide supporters zich van hun beste kant laten zien en is de wedstrijd zonder noemenswaardige incidenten verlopen. Feyenoord bedankt alle mensen die in Praag aanwezig waren dan ook voor hun geweldige steun!