Fanshop
Fanshop

Lamprou verrast deelnemers Feyenoord Footy XL

Kostas Lamprou heeft woensdagmiddag zijn opwachting gemaakt tijdens het Feyenoord Footy XL voetbaltoernooi, dat in het kader van Scoren op Zuid werd georganiseerd op het Cruijff Court Feyenoord Rotterdam in Hillesluis. Voor de deelnemers aan het toernooi was de medewerking van de keeper een grote verrassing. Lamprou is dit seizoen een van de ambassadeurs van Scoren op Zuid.
Lamprou trad op als coach bij een aantal wedstrijdjes, waarbij uiteraard extra aandacht uitging naar de keepers. Daarnaast floot de doelman ook een aantal duels. Uiteraard was er na afloop van het toernooi alle gelegenheid voor foto’s en handtekeningen. De winnaars van het toernooi waren afkomstig uit Hillesluis en gingen uiteindelijk met een Feyenoord-bal naar huis.
 
Feyenoord Footy XL heeft in de eerste plaats tot doel om kinderen in de eigen woonomgeving te verrassen en te laten deelnemen aan een leuke en laagdrempelige voetbalactiviteit. Daarbij maken de kinderen kennis met Feyenoord en de maatschappelijke activiteiten van de club. Feyenoord Footy XL duikt geregeld onaangekondigd op woensdagmiddagen op, op pleintjes in (de omgeving van) Rotterdam.