Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Kaartverkoop overige vakken Klassieker start dinsdag

De kaartverkoop voor de wedstrijd Feyenoord tegen Ajax, die op zondag 28 oktober wordt gespeeld, gaat aanstaande dinsdag (morgen) van start. De verkoop voor de vakken op de groene sector (F, G, H, FF, HH en Y1-3) was al in een eerder stadium gestart, maar vanaf dinsdag zijn ook kaarten voor alle overige vakken verkrijgbaar voor seizoenkaarthouders en Legioen Clubkaarthouders. De kaartverkoop via TicketBox en internet start dinsdag om 9.00 uur. De kaartverkoop via Feyenoord Service & Tickets start om 10.00 uur. Seizoenkaarthouders kunnen één kaart bijkopen, Legioen Clubkaarthouders kunnen twee kaarten kopen.
Vanaf donderdag 11 oktober start de kaartverkoop voor de overige Clubkaarthouders. Per Clubkaart kunnen twee kaarten gekocht worden. Kaarten voor de Klassieker zijn verkrijgbaar vanaf 25 euro per stuk. Kijk voor meer informatie over kaartverkoop op www.feyenoord.nl/tickets.
 
Feyenoord tegen Ajax wordt zondag 28 oktober om 12.30 uur gespeeld in De Kuip. De thuiswedstrijd tegen Ajax eindigde vorig seizoen in een 4-2 overwinning voor Feyenoord.