Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Nog vier trainingen in aanloop naar duel met VVV Venlo

In aanloop naar de uitwedstrijd tegen VVV Venlo van aanstaande zondag werkt Feyenoord na de maandagochtendtraining nog vier trainingen af. Woensdag en vrijdagochtend traint de selectie om 10.30 uur, terwijl er dinsdagmiddag om 14.00 uur een oefensessie gepland staat. De laatste training voor het duel in De Koel vindt zaterdagochtend plaats. Deze is besloten en daarmee niet toegankelijk voor publiek en pers.
De eerste training van deze week vond maandagochtend op Varkenoord plaats. Trainer Ronald Koeman kon op het sportcomplex door de interlandverplichtingen van een groot deel van de selectie beschikken over in totaal veertien spelers, onder wie Ronald Graafland en Boy de Jong. De doelmannen zijn op de weg terug na hun blessures en trainden voluit mee. Stefan de Vrij, eveneens herstellende van zijn blessure, deed de pass- en trapoefening met de groep mee en ging daarna individueel aan de slag met hersteltrainer Marcel Cas. De rest van de selectie werkte vervolgens een uitgebreid positiespel af.



Anass Achahbar, Terence Kongolo en Tonny Vilhena, die tijdens afgelopen week in actie kwamen met Oranje onder 19 op het EK-kwalificatietoernooi in Polen, zullen naar verwachting dinsdag aansluiten bij de selectie. De overige spelers die vanwege interlandverplichtingen afwezig zijn, zullen zich vrijdag bij de selectie voegen.