Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Afscheid John Guidetti voorafgaand aan Feyenoord - Ajax

John Guidetti bezoekt volgende week zondag 28 oktober de competitiewedstrijd tussen Feyenoord en Ajax in De Kuip. Feyenoord zal van de gelegenheid gebruik maken om voorafgaand aan de Klassieker officieel afscheid te nemen van de vorig seizoen van Manchester City gehuurde spits.
Guidetti, in de laatste Klassieker met een hattrick nog van grote waarde (4-2 winst), gaf onlangs aan de thuiswedstrijd tegen Ajax van aanstaande zondag graag als supporter bij te wonen. Hij bezoekt de wedstrijd samen met zijn vriendin en zijn vader.

Vorig seizoen stal hij met zijn sportieve prestaties en zijn winnaarsmentaliteit de harten van vele Feyenoorders. Met twintig treffers werd hij clubtopscorer en had hij een groot aandeel in de behaalde tweede plaats. Andersom maakten club en supporters ook diepe indruk op de inmiddels 20-jarige aanvaller, die wegens een virusinfectie de laatste weken van de competitie in Rotterdamse dienst aan zich voorbij moest laten gaan. Het virus heeft hem uiteindelijk een half jaar van het voetbalveld gehouden. Inmiddels heeft hij de training bij Manchester City hervat. De Engelse club verlengde afgelopen week zijn contract met drie seizoenen.

Guidetti is op de wedstrijddag ook gastanalist bij Eredivisie Live, dat hem de hele dag exclusief volgt.