Fanshop
Fanshop

Feyenoord en Hallmark lanceren Feyenoordwenskaarten.nl

Feyenoord en Hallmark hebben samen de dienst Feyenoordwenskaarten.nl gelanceerd. Via deze website is het mogelijk om echte Feyenoord wenskaarten te versturen. Wil je iemand feliciteren, succes wensen of uitnodigen, dan kun je via www.feyenoordwenskaarten.nl een passende kaart vinden en versturen. Ook kunnen er kaarten met eigen foto’s en Feyenoord-versieringen gemaakt worden.
Een kaart bestellen en versturen via www.feyenoordwenskaarten.nl is heel eenvoudig. Kies een kaart, schrijf een persoonlijke boodschap, versier en adresseer de kaart en kies een verzenddatum. Natuurlijk is het ook mogelijk om een pakketje kaarten met enveloppen te bestellen om deze zelf te verzenden.

Met een eigen account op Feyenoordwenskaarten.nl wordt het bestellen en versturen van wenskaarten nog makkelijker. Zo kun je automatisch herinnerd worden aan verjaardagen en een eigen adresboek bijhouden.

Kaarten die voor 18.00 uur besteld zijn worden nog dezelfde dag verwerkt en in de meeste gevallen al de volgende dag via PostNL bezorgd. Feyenoordwenskaarten.nl is mogelijk gemaakt door Hallmark.