Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Graziano Pellè terug op trainingsveld

Graziano Pellè heeft zich donderdagochtend weer op het trainingsveld gemeld. De spits ontbrak woensdag omdat hij ziek was, maar trainde een dag later op Varkenoord volledig met de groep mee en toonde zich bijzonder scherp tijdens de afrondoefening. Trainer Ronald Koeman kon tijdens de drukbezochte oefensessie over vijfentwintig spelers beschikken, waarbij de van hun blessures herstellenden Ruben Schaken, Sekou Cissé en Kamohelo Mokotjo met hersteltrainer Marcel Cas individueel trainden.


Het overige deel van de selectie werd in twee groepen verdeeld. De ene groep werkte in de hoek van het veld een fanatiek partijtje voetvolley af, waaraan ook assistent-trainer Giovanni van Bronckhorst deelnam. Hierbij kwam ook Stefan de Vrij in actie. De verdediger maakte afgelopen maandag zijn rentree bij Jong Feyenoord/Excelsior na een hamstringblessure. Op het andere deel van het veld voerden de spelers een uitgebreide afrondoefening uit, waarbij jeugdtrainer Roy Makaay met de spitsen aan de slag ging.



In aanloop naar de Klassieker traint Feyenoord alleen zaterdag nog openbaar. Deze training begint om 10.30 uur in De Kuip. De oefensessie van vrijdag is besloten en daarmee niet toegankelijk voor publiek en pers.