Fanshop
Fanshop

Stem op Feyenoord en Koeman als beste sportploeg en sportcoach

Feyenoord en trainer Ronald Koeman zijn genomineerd als beste sportploeg en sportcoach voor de verkiezing van de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2012. Bij deze verkiezing, die wordt georganiseerd door de gemeente Rotterdam, Rotterdam Sportsupport, Rotterdam Topsport en RTV Rijnmond, worden sporters uit de regio Rotterdam gehuldigd voor hun prestatie van afgelopen jaar. De andere genomineerden voor award van beste sportploeg zijn de het cricketteam Excelsior ’20 en damesvolleybalploeg Sliedrecht Sport. Voor de prijs van beste sportcoach heeft Ronald Koeman concurrentie van hockeycoach Paul van Ass en atletiektrainer Errol Esajas.
De awards voor de beste sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg, sportcoach, sportvrijwilliger en de gehandicaptensportprijs worden op maandag 17 december uitgereikt in het nieuwe Luxor Theater.

Op de website van de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond staat een overzicht van alle genomineerden en is er tevens de mogelijkheid om te stemmen. Stem via deze link op Feyenoord als beste sportploeg en Ronald Koeman als beste sportcoach.