Fanshop
Fanshop

Feyenoord – ADO Den Haag onder leiding van Bossen

De KNVB heeft Ruud Bossen aangesteld als scheidsrechter voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag van aanstaande zondag. Hij wordt bijgestaan door de assistent-scheidsrechters Lobbert en Geutjes. De vierde official is de heer Honig. Feyenoord – ADO Den Haag wordt zondag om 14.30 uur gespeeld in De Kuip.
De laatste keer dat een duel van Feyenoord onder leiding stond van Bossen was vorig seizoen, toen de arbiter op 2 mei 2012 de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo floot. Dat duel eindigde in een 4-1 overwinning voor Feyenoord.

Voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag van aanstaande zondag zijn nog kaarten verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie over de kaartverkoop of om direct tickets te bestellen op www.feyenoord.nl/tickets.

Drie dagen na de wedstrijd tegen ADO Den Haag gaat Feyenoord in de achtste finale van de KNVB beker op bezoek bij sc Heerenveen. Het bekerduel staat onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis. Hij wordt bijgestaan door de assistent-scheidsrechters Boonman en Van de Ven. De vierde official is de heer Mulder. Sc Heerenveen – Feyenoord wordt op woensdag 19 december om 20.45 uur gespeeld in het Abe Lenstra Stadion.