Feyenoord boekte afgelopen zondag een zwaarbevochten overwinning op ADO Den Haag. Na een zinderend en gelijkopgaand voetbalgevecht was de ploeg van trainer Ronald Koeman uiteindelijk met 3-2 te sterk voor de bezoekers. Bij rust leidde Feyenoord door doelpunten van Graziano Pellè en Lex Immers al met 2-1, maar toen Bruno Martins Indi na een uur spelen met een rode kaart van het veld moest en Danny Holla de stand namens ADO Den Haag gelijk had getrokken, leek een overwinning ver weg. De rode kaart voor Tom Beugelsdijk zorgde er echter voor dat Feyenoord het duel alsnog naar zich toe trok. Dankzij een eigen doelpunt van Tjaronn Chery sleepte de ploeg enkele minuten voor tijd de drie punten uit het vuur.