Fanshop
Fanshop

Al 25.000 kaarten verkocht voor Feyenoord – AGOVV

Voor de eerste oefenwedstrijd van Feyenoord in het nieuwe jaar, die aanstaande zaterdag (morgen) in De Kuip wordt gespeeld tegen AGOVV, zijn al circa 25.000 kaarten verkocht. Feyenoord verwacht in totaal circa dertigduizend bezoekers bij de wedstrijd. Daarmee kan het elftal van trainer Ronald Koeman rekenen op massale steun van de supporters tijdens het eerste duel van 2013.
Supporters die nog geen kaarten hebben voor de wedstrijd, kunnen deze voor 7,50 euro per stuk bestellen via www.feyenoord.nl/tickets. Jeugd tot 18 jaar krijgt 2,50 euro korting per kaart. Via TicketBox zijn alleen kaarten te koop voor het volwassenentarief van € 10,-. Met name voor de gele zijde zijn nog voldoende kaarten verkrijgbaar.
 
Het duel met AGOVV staat voor Feyenoord in het teken van de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. De selectie van trainer Ronald Koeman gaat aanstaande maandag op trainingskamp naar Marbella. In Spanje speelt Feyenoord een oefenduel tegen het Belgische Club Brugge. De ploeg hervat de competitie op zondag 20 januari met een uitwedstrijd tegen Ajax.